Sajnos jelenleg nincs gyógymódja a Dravet-szindrómának. A kezelés csak a rohamokra van hatással, melyek csak a tünetei ennek a szindrómának. A kezelés általában néhány fajta gyógyszer kombinációjából áll, melyek a rohamok gyakoriságát és súlyosságát hivatottak csökkenteni.

Általában az elsőként felírt gyógyszerek az úgynevezett epilepsziaellenes gyógyszerek. Rendszerint a kezelés nem mérsékeli az összes rohamot. Az orvos a klinikai hatékonyság és a mellékhatások tekintetében a legjobb gyógyszereket fogja alkalmazni. Tudni kell, hogy gyakran időbe telik a legjobb kombinációt megtalálni, és lehet, hogy ez a betegség tünetei alapján változhat. Valószínűleg a gyermekének kettő vagy három epilepsziaellenes gyógyszer kombinációját írják fel. Ez megszokott a Dravet-szindrómás betegeknél. Minden epilepszia elleni kezelés kezdeményezése, megváltoztatása vagy módosítása csak a gyermeke kezelőorvosának beleegyezésével lehetséges.

Az alkalmazott gyógyszerek fajtájától függetlenül is a politerápia gyakran fáradtsággal és álmossággal jár. Ha a rohamokat jól sikerül befolyásolni, néhány enyhébb mellékhatás elviselhető. Ha a mellékhatások tapasztalhatók, de a rohamok gyakorisága és súlyossága viszont nem változik, vissza kell menni a kezelőorvoshoz.

A szokásos kezelésen felül általában egy „görcsoldó” gyógyszert is felírnak, hogy megállíthassák a különösen hosszan tartó (5 percnél hosszabb) rohamokat, amelyek intenzív osztályra történő felvételt tehetnek szükségessé. A Dravet-szindrómával kapcsolatos rendellenességek, mint a hiperaktivitás, a figyelemzavar, az alvási vagy a viselkedési rendellenességek orvosi kezelése is szükséges lehet. Ezen kívül kardiológiai és ortopédiai kontrollra is szükség van.